måndag 11 januari 2010

Nattkyrkan i Malmö



Nattkyrkan i S:t Johannes kyrka vill vara en annorlunda andlig och urban mötesplatsen i Malmö. En mötesplats där man bara kan gå in för att vara för sig själv eller för att umgås, njuta av stillheten och ron och av spännande och färgsprakande program. Så beskriver medarbetarna på webben själva den verksamhet de leder.

Fredagkvällar med udda veckonummer mellan kl 20 och 24 bjuder Nattkyrkan på kulturella upplevelser och möjlighet till samtal med präst. Det bjuds på fika och umgänge. Och i fredagsnatten firas en mässa. S:t Johannes församling kan följas på Twitter.

Våren 2010 inleds 22 januari och då är kvällens tema: Tro. Jenny Berggren, sångerska i Ace of Base, kommer att berätta om hur det var att dras med i framgångens virvelvind och om sin tro.

Finns det en fler nattkyrkor eller något annat spännande sätt att vara leva och verka som kyrka och kristen församling som du kan berätta om och dela med dig av här på bloggen Livet i Svenska Kyrkan? Ta kontakt med bloggens redaktör Martin Garlöv martin.garlov@svenskakyrkan.se sms 0733-578 501.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar