onsdag 6 april 2011

Med två varma ögon möter Katarina församling resande stockholmare

Ett kvinnoansikte med en särskild närvaro möter stockholmsresenärerna den här veckan, 4-10 april 2011. Det är Katarina församling som kampanjar i tunnelbanan och på pendeltåg, för att lyfta fram något av kärnan i kristen tro och värdet av att tillhöra Svenska Kyrkan. 

Du är älskad & Hela livet är kampanjtema: Det finns en plats för alla, oavsett var du kommer ifrån, och att kyrkan och gudstjänsten kan vara en plats för ett inre läkande.

Församlingens Allhelgonmässa har blivit ett begrepp för många stockholmare. En mässa som drar flera hundra besökare varje söndagskväll kl 18 i Allhelgonakyrkan på Södermalm. Sedan söndag 20 mars kl 11 firas Allhelgonamässan även i Katarina kyrka. 


Gudstjänsten är ytterst en plats för gemenskap och i kampanjen vill Katarina församling förmedla just att du är älskad och att helande är möjligt.
- Liksom människor har hittat vägen till Allhelgonkyrkan, hoppas vi att människor också ska hitta till Allhelgonamässan på söndagar i Katarina Kyrka, säger församlingens kyrkoherde Olle Carlsson.
Katarina församling på Facebook

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar